HOSTED ON THE HORIZON VIRTUAL VENUE

About | SpeakersSchedule | Registration | Terms and Conditions

 

This schedule is subject to change. 

Friday, November 4, 2022
(All sessions are listed in Pacific Daylight Time | GMT-7)
8:00 AM - 
8:15 AM 

Housekeeping 

Introduction by Education Chair

8:15 AM -
9:45 AM 

Keynote Presentation

Jim Asher 

9:45 AM -
10:15 AM  
Networking in Gatherly
10:15 AM -
11:30 AM 
 

Session 1

Presentation Title

Jan Sultan

Session 2

Somatic Meditation for the Visceral Cranium

Mary Bond 

11:30 AM -
11:45 PM
  
15 Min Break
11:45 PM - 1:00 PM

Lunch Presentation 

Presentation Title

Sharon Wheeler

1:00 PM -  
1:15 PM 

15 Min Break

1:15 PM - 2:30 PM 

Session 3

Dr. Ida Rolf was sooooo impressive!

Judith Aston

Session 4

Presentation Title

Ed Maupin 

2:30 PM - 2:45 PM  
15 Min Break
2:45 PM - 4:00 PM  
Networking In Gatherly

 

Saturday, November 5, 2022
(All sessions are listed in Pacific Daylight Time | GMT-7)
8:00 AM - 8:15 AM 

Housekeeping

Introduction by President

8:15 AM - 9:45 AM 

Opening Keynote 

Presentation Title

Tom Myers

9:45 AM - 10:15 AM

30 Min Break in Gatherly

10:15 AM - 11:30 AM

Session 7

The Line as Mudra of Evolutionary Transformation

Will Johnson

Session 8

The Science/Art of Rolfing: the innate wisdom of an interactive communication

Gael Rosewood

11:30 AM - 11:45 AM

15 Min Break

11:45 AM - 1:00 AM 

Lunch Presentation

Our Collective Journey

Neal Powers

1:00 AM - 1:15 AM

15 Min Break

1:15 AM - 2:30 AM

Session 9

Presentation Title

Robert Toporek

Session 10

Presentation Title

TBD 

2:30 PM - 2:45 PM 15 Min Break
2:45 PM - 4:00 PM

Conference Wrap-Up
Special Presentation Topic

Jason Prince and David Davis